• Историјата на шарената култура
  • Видео кое мора да се погледне
Филмови и ТВ Серии

Погледнете ги тизер-трејлерите за Trainspotting 2

2:25 PM
Јога и Медитација

РАЗЛИКАТА ПОМЕЃУ „ПЕТЧУВСТВОТО“ И „ПАРАНОЈАТА“ *Лично Искуство

3:28 PM
Музика

Active Meditation Music со нова компилација ~ Spiritual Science 2 ~ “Back To The Mothership”

3:04 PM
Мотивација

Она што ви го прават другите оди на терет на нивната карма -Зошто мразиме некој кој некогаш сме го сакале?

1:46 PM
Легенди

Пред европските христијани да ги принудат родовите улоги, Индијанците признавале 5 родови.

8:17 PM
Планетата Земја

Генијалецот Григориј Перелман кој го реши најголемиот светски проблем, а потоа исчезна

5:42 AM

Пишете ни

Name

Email *

Message *

Следете не на FB