Header Ads

~Инспиративен говор!~ Промената на Светот започнува со Тебе! (Jay Shetty)


Џеј Шети  (Jay Shetty) е уредник на Huffington Post, мотивациски говорник и блогер, како и поранешен монах. Во продолжение може да проследните два од неговите најмоќни и најпопуларни говори кои едноставно треба секој да ги слушне!