Header Ads

Човекот кој успешно лечи од Рак, ХИВ/Сида, Дијабет, Удар, СПБ, Артритис и други болести. И тоа го докажа на суд!


Др.Себи, исцелител, патолог, тревар и биохемичар својот живот и своето знаење го посветил во откривање и усовршување на лек кој им помага на луѓето да се изборат против сериозните болести.
Овој вистински медицински реформат се спротивставил на Американското медицинско здружение на суд, тврдејќи дека неговиот „лек против сите болести“ може да излечи депресија, хиперкинетичко пореметување, ХИВ/ Сида, мозочен удар, рак, артритис, биполарно пореметување, рефлукс на киселина и болест на зависност.

Постои верување дека човечкото тело има неверојатна моќ за самоизлекување. Овој доктор ја менува историјата и го проширува патот кон излекувањето на сите болети.

Своето откритие тој го бранел пред Врховниот суд во 1988 година. Имено, тој се спротивставил на обвинувањето за лажно рекламирање и лечење без дозвола. До тужбата дошол откако своето откритие го рекламирал во голем број весници, вклучувајќи го и New York Post.

„ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЈ ЛЕЧИ СИДА УШТЕ ОД 1987 ГОДИНА!“извор. World Truth