Header Ads

Sisters of the Valley -Портрети на калугерките кои одгледуваат треваСерија фотографии на фотографите Shaughn Crawford и John DuBois .
Фотосеријалот “Сестри од долината” не води во несекојдневната приказна на сестрите кои одгледуваат марихуана како природен олеснувач на болки, и низа други бенефиции кои ги носи маслото од ова лековито растение.
Погледнете ги фотографиите подолу:


via.leoviral.com