Header Ads

Несекојдневно уметничко лизгање на планинско езеро во Канада


Една девојка неодамна добила еден повик со кој ја поканиле да учевствува во едно видео кое ќе се сними на планинските височини во British Columbia во Канада. Девојкава се лизга на површината на замрзнатото езеро, а погледот е спектакуларен. За неа ова уметничко лизгање претставувало како лизгање во рајот, а еве зошто.

Извор:
youtube.com