Header Ads

Твојот мозок на магични печурки *Видео*


Познато е дека магичните печурки имаат премногу моќно влијание на мозокот. Повеќето од оние кои ги пробале, го опишале искувството како длабоко спиритуално и мистично.
Употребувани се од човекот од пред повеќе од 10 000 години.

Погледнете го ова одлично видео од ASAPScience кое ги истражува хемиските ефекти што печурките ги имаат на мозокот.