Header Ads

Девојките од Woodstock

Woodstock! Па да можеме само да замислуваме и претпоставуваме. Овој фестивал не бил само музички фестивал, тој бил фестивал на љубовта, среќата, позитивната енергија, слободата и стилот на живеење. Налетав на фотографии кои во ниту еден момент не ме оставија рамнодушна. Девојките од Woodstock, бохо стил, колоритно, цветно, слободно,природно,слатко,убаво... да црпиме инспирација уште многу години. 
Стилот од 69 та сеуште живее, се согласувате?

Извор:
Hypeness