Header Ads

Најдобриот кавер на Amazing Grace досега!


Група на девет жени од Brigham Young Универзитетот од Бугарија се собрале за да снимат нова, и мора да признаеме најдобра досега верзија на "Amazing Grace", како и продукција на овој одличен виео запис.Уживајте!
 
 
 
 извор: http://zonnews.com