Header Ads

Лагата во која живееме


Што е она што не спречува да бидеме тоа што сме? Какво е ова општество? Се будиме на исто место, секојдневно вршиме исти работи, исти луѓе, депресија и монотонија. Како да живееме според некој шаблон. Чии правила почитуваме? Ние сите сакаме да сме слободни, но дали сме? Која е лагата во која живееме? И доколку го имате чувството дека со светов нешто не е во ред погледнете го видеото, може и ќе го најдете потребниот одговор.


Извор:
youtube.com