Header Ads

Уреди кои ќе ви го поедностават секојдневието

Сигурно вашите реативни умови некогаш ќе дојдат до некој изум, и би си кажале за конкретни ситуации: "Ако ова беше вака, ќе беше поедноставно". Зборуваме овде и за најпростите секојдневни ситуации. Така во овој пост се издвоени неколку иновативни уреди коои ќе ви го поедностават секојдневието.
Метални таблети кои ја ладат водата


Топчиња кои ги греат течностите


Повеќенаменски прибор за јадење суши


Пенкало за музичари и композитори

Вазни кои не можат да паднат од вашиот балкон и ограда

Гума која ги чисти нечистотиите од најнедостапните места

Куфер кој се претвара во соба за спиење

Чаша која ви помага при цедењето на кесичката од чајот

Магнет во фомра на јајце, кој околу себе формира гнездо од спајалици

Столче на кое можете да ги полните вашиот ппроизводи од Apple


Wi-Fi пенкалце

Нож кој се загрева и ви помага во мачкањето на путер и други намази

Табла на која листовите се лепат со електрицитетот кој таблата го има

Пластелинот кој лепи

Извор: 
brightside.com