Header Ads

***ХИПИ КОМБИЊА*** (Галерија)

  Неодоливо слатки, легендарно славни и пред се премногу практични, хипи комбињата гарантираат незаборавни мигови и прекрасни спомени за авантуристи кои сакаат да патуваат, да се забавуваат, откриваат нови предели, култури и традиции.

Бидејќи хипи компињата ми се пасија уште од детството, решив да направам селекција од најубавите фотографии на хипи комбиња објавени на интернет. 

Да прошетаме заедно низ галеријата!

☮ ✿ Љубов Мир Eднаквост и Насмевки!☮ ✿