Header Ads

Убавината на пеѓавитe луѓе

Фотографот Brock Elbank е на патување на кое треба да направи 150 фотографии од пеѓави луѓе. Досега тој има направено околу 90 портрети, а целта на истите е да бидат изложени во 2017 година на неговата изложба. Погледнете ги профилите на овие прекрасн луѓе.
Извор:
www.boredpanda.com