Header Ads

Ламби во форма на психоделични печурки

Во оваа галерија ќе најдете прекрасни ламби во форма на мали печурки, кои би дошле како добар декоративн материјал на журки или во нечија психонаутска соба.

Извор:
sobadsogood.com