Header Ads

Животот на планина

Помеѓу 2010 и 2013 година фотографот Antoine Bruy патувал низ Европа и нашол фамилија која одбрала да живее далеку од градовите, желни да ги напуштат нивните животни стилови кои биле базирани на изведба, ефеективност и потрошувачка.
За овие луѓе приоритет сега е да се стекнат со голема енергија и да му дадат на животот поинаква вредност. Еве како изгледа нвното место на живеење.Извор:
www.ignant.de