Header Ads

Снежни прозори - цртање

Еден англичанец, Том Бакер, пред осум години почнал да се занимава со цртање на прозорци со вештачки снег и сува четка. Човеков креира прекрасни новогодишни слики, а неговиот талент го споделува со сите. 
Во една болница за деца овој човек извел прекрасно изненадување. На лице место, еве како ова се црта.


Извори:
http://www.boredpanda.com/i-created-this-from-snow-spray/
http://www.snowwindows.com/
https://www.youtube.com/watch?v=7OD5ZGiMPV8