Header Ads

На прошетка во Виетнам

Францускиот фотограф Réhahn во 2013 година заминал на патување во Виетнам, со цел да ги долови убавините на оваа Азиска земја. Од севеј до југ на прошетка во Виетнам.
Долината Đồng Văn

Терасите Mù Cang Chải

Buôn Ma Thuột - Централен Виетнам

Шумата Tra Su

Езерото Ba Bể

Bắc Sơn

Градот Hoi An

Mai Châu

Mèo Vạc

Пустината Phan Rang

Терасите Hoàng Su Phì 

Đồng Văn

Плажата Cửa Đại 

Езерото Lắk

Извор:
http://www.boredpanda.com/vietnam-mosaic-of-contrasts/