Header Ads

Волшебната ЛЕДЕНА УМЕТНОСТ (Галерија)

Погледнете ги овие маестрални уметнички дела, направени на лед, од различни склуптори во различни делови од земјината топка. Уживајте!

Напомена: Клик на фотографијата за влез во галеријата!