Header Ads

Како љубовта функционира? - Краток филм

The Gift е краток анимиран филм кој ја претставува љубовната приказна на еден пар. Верувам дека сите би можеле да се пронајдете, а можеби и да научите некоја лекција. Чисто информативно, филмчето е прикажувано на над 100 фестивали и е добитник на неколку вредни награди.