Header Ads

ГОЛ БАЛЕТ -ЦЕНЗУРА СО ДРОНОВИПосле Valhalla нудистичкото скијање и бордање, налетавме на уште едно интересно видео од танцовата уметност -балетот. Актерите играат на позната нумера од балетот „Лебедово Езеро“ без костими. Она што ги цензурира нивните интимни делови се, замислете -дронови!