Header Ads

Најдобрите дрон фотографии за 2015

Dronestagram  е социјална мрежа наменета за сите љубители на дрон фотографиите. На истата можете да ги споделувате вашите фотографии и да учевствувате на некои од натпреварите кои ги нуди. Ги издвојуваме некои од најлајкуваните дрон фотографии од Dronestagram.

Бразил/Maringa, Parana, Brazil
Ricardo Matiello
Мексико/Waterfall Tamul, Mexico
Postandfly
Индонезија/Bali,Indonesia
Capungaero
Грција/Plastira Lake, Greece
Rizikianos
Полска/Poland
Myszon
Франција/France
Ookpik
Сингапур/Marina Bay, Singapore
Jefftan
Аргентина/Buenos Aries, Argentine
Cala
Бразил/Rio de Janeiro, Brasil
Imagens Arriba
Франција/Nice, France
Jean-Jacques Giordan
Извор:
http://www.dronestagr.am/photos/?orderby=likes&top=photo