Header Ads

Победниците на Comedy Wildlife Photography Awards

Julian Rad
Во ноември во Лондон се одржал натпревар за најсмешна фотографија од дивиот свет. Горната фотографија го освоила првото место, Погледнете ги останатите.William Richardson
Oliver DreikИзвор:
http://mentalfloss.com/article/72711/here-are-winners-2015s-comedy-wildlife-photography-awards