Header Ads

3D цртање на грб - Body Art

Станува збор за 3D цртежи изработни на грб од една младат девојка Natasha. Таа е прекрасен уметник со интересен стил. На нејзиниот инстаграм акаунт  @turnttasha можат да се најдаt многу од нејзините дела. Издвојувам галерија од оние насликани на кожата на нејзината партнрка.Извор:
http://www.boredpanda.com/3d-paintings-on-girlfriend-body-natasha-farnsworth/