Header Ads

Thanksgiving со пријателите (FRIENDS videos)


По повод католичкиот Thanksgiving, денес ги собравме најсмешните сцени од сериите на FRIENDS. Во серијалов пријателите секоја година го прославуваа овој празник заедно, а Моника беше главната домаќинка. Следи неколку минутен хумор.