Header Ads

Супер хероите на фотосесија

Daniel Picard е графички дизајнер и фотографер кој сака се што е поврзано со поп културата. За својата последна креација тој го искористил својот талент и создал фотографии кои од неговите, нашите и најверојатно вашите СУПЕР ХЕРОИТЕ.
Погледнете. :)


Погледнете ги сите фотографии тука