Header Ads

НАЈМИСТИЧНИТЕ ПРИРОДНИ ТУНЕЛИ ВО СВЕТОТ (ГАЛЕРИЈА)

Еден од поубавите феномени на природата се природните тунели. Различните видови растенија даваат различен изглед, мирис и боја на околината, и фасцинираат со волшебна и  магична енергија.

Затоа решивме да ги разгледаме најфасцинантните природни тунели ширум светот, на виртуелна прoшетка во нашата галерија. Тис Дрвен Тунел Carmarthenshire, Велика Британија.


Гинко Тунел - ЈАПОНИЈА

Бамбу Патека -Којото -ЈАПОНИЈА

Дабова Алеја долж реката Мисисипи - Њу Орлеанс, Луизијана

Расцветана патека- Непозната локација

Чемпресов Тунел -КАЛИФОРНИЈА

Станица Gyeonghwa во Jinhae -Јужна Кореја

Темната жива ограда -Северна Ирска


Јакарандас -Јужна Африка

Тунелот ЛАБУРНУМ во градината Боднант -Велика Британија

Непозната локација

Тунелот Сакура -ЈАПОНИЈА

Улица во Бонн -ГЕРМАНИЈА

Порто Алегре -БРАЗИЛ

Патека до ветерниците Halnaker во Сасекс, Велика Британија

Дрвен Тунел -ХОЛАНДИЈА

Тунелот на Љубовта -УКРАИНА


Цветен Тунел -ЈАПОНИЈА


Парк „Франциско Алвадо“ -РЕПУБИКА КОСТАРИКА

Јаворов Тунел во Сент Луис Орегон, САД

Есенски Рид -Њујорк САД

Природен Дрвен Тунел -КАЛИФОРНИЈА