Header Ads

Лош Трип (краток филм)Интересно филмче на јутуберот Austin (@itsaustin) кој трае не цели пет минути и со сигурност ќе ви го задржи вниманието. Сниман од субјективна точка на гледање (најверојатно инспириран од култниот Enter The Void на Gaspar Noe) прикажува сегмент од денот на протагонистот по консумација на неколку блотери LSD.