Header Ads

БЕСТИВАЛ е рајски остров на хипици, нудисти и луцидни сништа! (ВИДЕО)Кога Salvador Dali и Dr. Seuss би имале вонбрачни деца, тие со сигурност би биле зачнати на Бестивал.
На остров во Торонто, природно светилиште со нудистички плажи, целосно оттуѓено од назабениот хоризонт на градот, секоја година се одржува ФЕСТИВАЛ НА СЛОБОДАТА.
По огромниот успех на Бестивал во В.БританијаRob da Bank одлучил дека еден остров кој претставува оксиморон на урбаниот градски живот, би бил совршено место за да се продолжи "мандатот" на Бестивал.
The Plaid Zebra биле таму за да го фатат целото случување на камера. Тоа е едниствениот доказ дека целото искуство не било халуцинација.

извор: ThePlaidZebra