Header Ads

УМЕТНОСТ СО КРЕДА НА УЧИЛИШНА ТАБЛА. (галерија)


  Изминативе неколку години јапонските студенти се повеќе почнаа да ја практикуваат таканаречената `уметност` на табла помеѓу часевите.
За да го прослави овој одличен тренд, јапонскиот производител на училишни табли Nichigaku беше домаќин на натпреварот во табла- уметност. Ви претставуваме дел од делата:


 
извор: boredpanda.com