Header Ads

УТРЕ ВО ПАРК BOB MARLEY DAY!


На 15.05.2015 во Грдскиот Парк -Скопје на `Школка` традиционално по 13ти пат ќе се одржи целодневен музички настан, во чест на Bob Marley. Настанот ќе започне во 12 часот, и ќе трае до доцна во ноќта. 


ONE LOVE, ONE HEARTA WORLD WITHOUT BORDERS 

На фејсбук страната на евентот организаторите апелираат
- ПОКРАЈ УБАВИТЕ РАБОТИ КОИ НЕ ОЧЕКУВААТ НА ОВОЈ ДЕН, ДРУЖЕЊЕТО, НАСМЕВКИТЕ И ЕМОЦИИТЕ, ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ ДА НЕ ОСТАВАТЕ ЃУБРЕ ЗАД СЕБЕ :)))

Се гледаме во Петок во парк!