Header Ads

Се одржа првиот КОНОП ФЕСТ во Скопје! (ГАЛЕРИЈА)


Во неделата 19.04.2015 година се одржа првиот КОНОП ФЕСТ на градската плажа „Парк“ во Скопје. Настанот започна со мало задоцнување, и траеше до доцните вечерни часови. 

 

фото: А.Н


фото: VilmaS

фото: VilmaS

фото: VilmaS


фото: VilmaS

фото: VilmaS

фото: A.Н

фото: A.Н

                                                                                                                                                                     фото: VilmaS


фото: A.Н


 

На официјалната фејсбук страна на фестивалот веќе е најавен наредниот Коноп Фест 2015 - "Crop edition" кој би требало да се одржи отприлика за 6 месеци.