Header Ads

ОВА НЕ Е КАМЕЛЕОН! Погледни поблиску!

 
Уметникот Johannes Stötter е неверојатно талентиран body-paint уметник од Италија, а веројатно и еден од најталентираните уметници кои сликаат на тело во светот.

Погледнете уште мал дел од неговите фасцинантни дела:Доколку уживате во неговите дела колку и ние, посетете ја неговата веб страна www.johannesstoetterart.com, или неговата facebook страна .


извор: http://themindunleashed.org