Header Ads

~КОНОП ФЕСТ~ МЕНУВА ЛОКАЦИЈА!


На facebook страната Коноп Фест 2015 вчера излезе следново соопштување >


*** ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ - ФАНТАСТИЧНА ВЕСТ ***
Поради повторни несогласувања со град СКОПЈЕ (нивно повторно одложување) одлучивме дека е најубаво музичкиот хепенинг КОНОП ФЕСТ 2015 да не менува датум туку да ја смени локацијата.
"КОНОП ФЕСТ 2015" ќе се одржи на 19-ти Април од 10:00 часот на ГРАДСКА ПЛАЖА - ПАРК на кејот на Вардар
Ќе настапуваат истите најавени звезди речиси по истиот редослед.
Peace & Love


Во недела на ГРАДСКАТА ПЛАЖА -ПАРК да дадеме поддпшка за легализација на КОНОП-от.  
Да покажеме дека сме културни, паметни и еколошки свесни битија!