Header Ads

ВО НЕДЕЛА СОНЦЕ ВО ПАРК!!! -КОНОП ФЕСТ- ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА!


Еден ден пред светскиот ден на канабисот (4 : 20) во Скопје ќе се одржи КОНОП ФЕСТ
-фестивал кој ќе ја промовира иницијативата за легализацијата и декриминализацијата на марихуаната.Фестивалот доби масовна поддршка од култни домашни уметници, поддржувачи на оваа иницијатива,
па така целодневната забава ќе биде загарантирана. 
Меѓу останатите изведувачи, со свој настап ќе не почести и светски познатиот прогресивен транс артист Боби EGORYTHMIA.

LineUp-от ќе биде составен од следниве изведувачи:


 • Big Mac & Kris  
 • Чарли & Торбик
 • Dj Kara  
 • Dj Flawless Mike 
 • Da Dzaka Nakot
 • Strajk
 • Green Out
 •  Џон Илија Апелгрен
 • ДНО
 • НОКАУТ
 • Last Expedition
 • Puka Band Brooka
 • DJ Slave
 • DJ Dimitri from Chair
 • Goran KAN
 • DJ Flooder
 • PMG Kolektiv
 • Герила
 • PODZEMAN EFEKT
 • EGORYTHMIA
 • Koxx
 • Don Jole
 • Mogli
 • DJ Djantrix
 •  New Police State
 • ЛОШИ ДЕЦА
 • Fusnota
 • Project 2501 `Наоружајте` се со позитивна енергија и насмевки...
и се гледаме во недела на школка =)