Header Ads

НОВ ТРЕНД: ВИНОЖИТО БОЈА НА КОСАТА

Виножито коса, е кул и шарен одговор на сивата коса, кој станува се повеќе и повеќе популарен тренд. Додека претходно го сретнувавме само во доменот на панк-рокерите, сега познати личности како Ники Минаж, Кристина Агилера, и Кети Пери го прифатија овој стил исто така

 

Сепак жените кои работат на одговорни позиции во големите компании и фирми, треба да се држат до својата природна боја, известија од dnainfo.

 

извор: boredpanda.com