Header Ads

Чувајте го оружјето под клуч: Ако ви го најдат, ќе си играат со него!

Смешна рекламна кампања, употребува кондоми, влошки и дилдоа за промоција на безбедноста од оружје.

Evolve е организација за заштита од оружје, со седиште во САД, која туку што ја објави својата брилијантна кампања која го користи хуморот за да ја прикаже не смешната вистина за безбедноста од оружјето. 

Извор:
BorredPanda