Header Ads

Приватниот живот на СУПЕР ХЕРОИТЕ!

Ајде да ги погледнеме Супер Хероите од една малку поинаква перспектива.
Овие фотографии на Hrjoe Photography уште еднаш докажаа, дека играчките не се само за деца. Фотографот кој стои зад овој проект, се вика Edy Harjo. Тој користел високовалитетни акциони фигури, кои ги поставувал во смешни секојдневни ситуации.