Header Ads

НЕ СО ДЕТЕТО ТУКА!

Ова е листа на најморничавите детски игралишта ширум светот!

Морам да признаам дека голем е спектарот, земајќи в предвид дека се ова оние кои влегоа во потесен круг.


Значи, не со детето тука! Ако не сакате да му предизвикате доживотни трауми. Овие детски игралишта се вистински избор само доколку барате локација за снимање хорор филм.


*И да! Нашите намерно ги изоставивме =)

извори:
DesignYouTrust
SadAndUseless