Header Ads

~Valhalla~ Нудистичко скијање и бордање!

Одиме чекор понапред со рушење на табуата за екстремните спортови.Режисер на ова клипче е Nick Waggoner кој вели дека ја започнал целата оваа иницијатива само за забава, и дека воопшто не му било тешко да собере 20+ души да скијаат без облека -`всушност немаше некој кој прашав а ме одби` -вели тој.Погледнете го две минутното клипче кое со сигурност ќе ве насмее и расположи!