Header Ads

~Timelapse Heaven~ ВИДЕО КОЕ МОРА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

Видеово е снимено во текот на 7 дена, на El Teide -највисоката планина во Шпанија.
Тоа место е омилено на фотографите и познато како едно од најдобрите места на светот за фотографирање на ѕвездите.

Осигурајте се дека ви е вклучен звукот, зголемете го екранот и вклучете HD за впечатокот да биде целосен. Уживајте!