Header Ads

Неверојатни слики од неверојатни луѓе!

Погледнете што сѐ има по светов. Една слика навистина вреди милион зборови.
Мајка и керќа кои биле посипани со киселина од нивниот сопруг и татко.
Девојче кое преживеало 11 дена во сиберската шума
Слепи албина момчиња од Индија
Албино бебенце од 3 недели заедно со својето братучедче
Сибирски фамилијарен ручек
Спречување на обид за самоубиство во градски автобус
Момче од племето Сури во етиопија за време на традиционален ритуал
Девојче од Палестина
Лицето на кинески работник во рудник
Погледнете ги овие очи
Сириски бунтовник
Девојка од племето Хамер во Етиопија
Таткото и дипломираниот син
Алкохоличар со својот син
Извор:
http://acidcow.com/