Header Ads

`Искрени` наслови на филмовите номинирани за ОСКАР 2015Сајтот College Humour во соработка со графичкиот дизајнер Amir Khan направи своевидна пародија на филмовите номинирани за ОСКАР 2015. Погледнете ги искрените наслови на автентичните плакати: