Header Ads

Растот на печурките проследен преку GIF-ови

Сте знаеле ли дека печурките растат многу брзо? Тие дури во рок од една вечер можат да ја достигнат нивната максимална големина. Доколку седнете и со часови го набљудувате растот на габите можеби ќе бидете во можност да воочите колку брзо тие ќе израснат , но за среќа на интернетот има сѐ па со помош на GIF-ови ви го презентираме овој природен процес.

Извор:
http://www.earthporm.com/