Header Ads

Моќни реклами за подигање на свеста на малку повисоко ниво!

Налетав на рекламни слики за подигање на свеста на луѓето се со цел да се освестиме во каква средина живееме и какви последици предизвикуваат нашите секојдневни акции. Голем број од работите не ги гледаме со бистро око, ниту пак сме свесни доколку продолжиме со ова темпо што не очекува. Погледнете ги овие постери.

Глобална акција за заштита на животните!
Пластичните кеси убиваат

Бидете волонтер, променете нечиј живот!
"Лајкнувањето" и "Шернувањето" не помагаат!
Заштедете хартија,зачувајте ја планетата!
На годишно ниво 35% од дрвата во светот се употребуваат за производство на хартија.
Чувајте ја околината чиста!
Секојдневно животните умираат поради нашата нечистотија и неодговорност!
Годишно умираат 60 000 луѓе поради загаденоста на воздухот.

Можеби не се слулува овде, но се случува некаде!

Педофилите може да се кријат во телефоните на вашите деца!

Не предизвикувајте си рак самите себе си!!!

За бездомниците секој ден е борба.

Се се враќа, се се плаќа!!!
Врзете се, останете живи.

Извор:
www.amazyble.com