Header Ads

Талкањето на Браќата Грим (магично патување низ фотографии)

Германскиот фотограф Kilian Schönberger ја доловил суштината на мрачните бајки на браќата Грим, во серија фотографии, наречена Талкањето на Браќата Грим. На фотографиите се прикажани пејсажи и објекти снимени во Централна Европа, кои пленат со зашеметувачка мистичнот. Ужувајте во подолу приложените дела!


извори:
behance.net
theminki.com