Header Ads

Трипај без LSD! (видео)Ова видео е направено за да создаде силни природни халуцинации. 
Ако почнете да не се чувствувате добро, престанете со гледање! 

Јас го изгледав до крај, и имав медиум-илузорни-халуцинации околу пола минута. 

НАПОМЕНА: Гледајте го на full screen и во HD за подобар резултат