Header Ads

15 Несекојдневни, инвентивни НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ!


Досадни ли ви се едноличните елки и лампиони кои ни се нудат на пазарот? 

Еве идеја како да бидете по различни од останатите. 
Инспирација за да внесете личен белег во одбележувањето на празниците кои претстојат. 
Па нема ништо по убаво од тоа да бидете автентични и свои! #1 ЛЕБДЕЧКА ЕЛКА ОД ЛАМПИОНИ
#2 ФУСТАН ЕЛКА МОДЕЛ

#3 ЕЛКА ВО ДЕТСКА БОЛНИЦА
#4 ЕЛКА НАЦРТАНА НА ТАБЛА
#5 ЧИПКАНИ ХАРТИЕНИ ЕЛКИЧКИ

#6 ПОРТАЛ ЕЛКИ


#7 ЕЛКА ВО ХЕМИСКИ КАБИНЕТ

#8 ЕЛКА ОД ВЕСНИЦИ
#9 `ШВОРЦ СУМ` или `МРЗЛИВ СУМ` ЕЛКА


#10 ПЕКМЕН ЕЛКА

#11 Кнг-Конг НА ВРВОТ

#12 ЕЛКА ОД РЕЦИКЛИРАНИ РЕКЛАМНИ ФЛАЕРИ
#13 ЕЛКА ОД ГРАНКИ

#14 ЕЛКА ОД КНИГИ

#15 `ВРТЕЧКА` ЕЛКА