Header Ads

ИНТЕРЕСНО: 10 познати стрип карактери во стилот на 10 различни карикатуристи!

Сте се запрашале ли некогаш како вашиот омилен комичен стрип-карактер би изледал доколку бил нацртан од друг карикатурист?  Уметникот Jaako Seppala одлучи да го преземе предизвикот и да претстави 10 од неговите омилени стрип ликови во стилот на 10 различни карикатуристи.

Кој стил најмногу му одговара на твојот омилен стрип-карактер?