Header Ads

20 Фотографии направени во перфектен тајминг!Детето и водата
Девојката со бранот

Човекот во јавниот превоз

Бебињата штркот ги носиДве мачиња во тубаОна нешто зад шанкот

Прототип

Ајкула


Му се допаѓа она што го гледа

Скитник VS Домашен пес
Скок и рефлексија

Пукање џиновски балон

Газирана забава
Пожарникарот
Водени лудории
Автопортрет
Желба
Тој поглед!

Таа знае што ја чека