Header Ads

Најдобро објаснување за ВИЗУЕЛНИТЕ ЕФЕКТИ преку гиф-ови!Сигурно сте се запрашале како се направени и усовршени сите оние визуелни ефекти кои ги гледаме во високобуџетните филмови, да изгледаат до толлку реални и вистинити?
Во прилог ви споделувам неколку гиф-ови кои најдобро ќе ги компензираат зборовите со кои би се обидела да ви го објаснам процесот.