Header Ads

Како излгеда есента во различни краеви од светот?

Сите љубители на есента, како и вљубените во природата, погледнете како таа изгледа во различни краишта од светот. Уживајте во галеријата.
РусијаЈапонија
Кина
Монголија
Казахстан
Турција
Украина
Финска
Данска
Германија
Австрија
Франција
Канада